Hui vull recomanar-vos dos pel·lícules de cinema que pot servir-vos per tal de relaxar-vos una estona i desconnectar una mica del estrés del treball i de les tasques de casa. Ara que aplega Nadal és l'oportunitat perfecta!
La primer és una pel·lícula que podeu anar a veure amb els vostres fills. És l'última part de Srek, Feliços per Sempre.
Em pareix una proposta interessant ja que en aquesta pel·lícula hi han valors fonamentals, com l'amistat i l'amor.
Amb aquesta pel·lícula desconnectareu ja que és molt divertida, per als xiquets i per a vosaltres.
Vos deixe el tràiler de la pel·lícula.Els crítics afirmen que és la millor comèdia de l'any! És molt molt divertida!
La segona proposta és una pel·lícula per a vosaltres, perfecta per anar amb els vostres amics o les vostres parelles. Es tracta de A tres metres Sobre el Cel, pel·lícula basada en el llibre amb el mateix nom de Federico Moccia.
*Sinopsis de la pel·lícula:
A Roma, com a qualsevol altra ciutat del món, els adolescents volen volar, busquen caminar 'tres metres sobre el cel'. Les xiques com Babi s'acuren en els seus estudis, parlen de l'últim crit en moda i es preparen per trobar a l'amor de les seues vides: els xics com Step prefereixen la velocitat, la violència, el risc i la companyonia de les bandes, però tots ells s'impliquen en la vida com si cada segon fos l'últim.
Una pel·lícula amb la qual us sentireu adolescents, perfecta per a aquells que els agraden les pel·lícules amb un punt romàntic i per a aquells que prefereixen l'acció. Una combinació perfecta!
Hui volia recomanar-vos una conferència, Llegim amb els pares, que tindrà lloc el dia 20 de gener al Palau de Congressos d'Elx. La conferència tindrà una duració aproximada de 1 hora i començarà a les 19:00h.
En aquesta conferència comptarem amb la presència de Joan Carles Girbés: periodista, editor i autor del llibre Llegir per a créixer.
DE QUÈ ENS PARLARÀ JOAN CARLES GIRBÉS A LA CONFERÈNCIA?
Ens parlarà de la importància que tenen els llibres per als xiquets i ens donarà consells i recomanacions per a predicar des de la família mitjançant l'exemple.
Com ja us vaig comentar en una altra entrada del blog, els contes són fonamentals per a un correcte desenvolupament dels xiquets.
PER QUÈ RECOMANE ANAR A AQUESTA CONFERÈNCIA?
Sabem que llegir és profitós, millora el rendiment acadèmic dels xiquets i té molts beneficis en la vida quotidiana, però de vegades no és fàcil transmetre als xiquets la importància de la lectura. Aquesta conferència està adreçada a vosaltres: pares, mares i familiars dels xiquets.
Si aneu a la conferència, podreu seguir els consells que ens donarà Girbés i d'aquesta manera, podreu predicar amb l'exemple i posar en pràctica estratègies que, segurament, faran que els vostres fills adopten uns hàbits de lectura que els ajudaran quan comencen els seus estudis en cursos posteriors.
Si esteu interessats, aviseu-me i vos donaré un full d'inscripció. Jo ja l'he omplit!!
Espere la vostra col·laboració ja que,com he dit abans, és una conferència adreçada a vosaltres i a més és totalment gratuïta.
PER QUÈ ÉS IMPORTANT APRENDRE VALENCIÀ A L'ESCOLA?
A la Comunitat Valenciana, on vivim, les dues llengües oficials són el castellà i el valencià. El valencià és la llengua pròpia de la nostra comunitat. Per tant, és molt important que els xiquets aprenguen el valencià des de xicotets. Si la majoria de xiquets parlen castellà, per què no parlar el valencià?
Els experts en llengües afirmen des de fa dècades que les persones bilingües tenen major facilitat per a aprendre altres llengües.
Cada vegada més, els familiars dels xiquets es consciencien de la importància que té aprendre valencià des de xicotets. Per això ,cada any, la demanda de valencià a l'escola augmenta. Podeu veure un article on s'informa d'aquesta qüestió. Si esteu interessats en llegir-lo, aneu ací.
AVANTATGES D'APRENDRE VALENCIÀ A L'ESCOLA:
-Estudiar en valencià millora el futur personal i profesional dels vostres fills.
-Estudiar en valencià suposa l'acollida i la integració dels xiquets a la nostra cultura.
- El bilingüisme comporta una major comprensió del fet de la diferència, ens fa més tolerants i respectuosos amb els altres.
-Aprendre llegües des de xicotets millora la fluïdesa comunicativa dels xiquets i els resulta molt més fàcil aprendre una llengua.
-Alguns estudis sostenen que els nens exposats a diversos idiomes són més creatius i desenvolupen millor les habilitats de resolució de problemes.
-Altres estudis afirmen que parlar un segon idioma, encara que només sigui durant els primers anys de vida, ajuda a programar els circuits cerebrals perquè sigui més fàcil per al nen aprendre més idiomes en un futur.
Si voleu veure molta informació d'aquest tema, així com els programes d'ensenyament en valencià aneu a L'Escola Valenciana.
EN LA NOSTRA ESCOLA, APOSTEM PEL VALENCIÀ!
La nostra escola, Unmónde Colors, és una escola en què facilitem als xiquets l'oportunitat d'aprendre el valencià, no com a segona llengua, sinó com a llengua base. Això garanteix el perfecte domini del castellà i de qualsevol llengua estrangera.
Els profesionals de la nostra escola pensem que una llengua, en aquest cas el valencià, és molt més que una eina de comunicació i d’expressió. A la nostra escola, els xiquets no solament aprenen a expressar, representar i comunicar els seus sentiments, desitjos, emocions, preocupacions..., sinó que aprenen a fer-ho de la manera en què ho fa la comunitat lingüística a què pertanyen i l’entorn social de què formen part,en valencià.
Hola un dia mes! Hui parlarem de les "3 R", de la importància que té treballar amb els xiquets els hàbits sostenibles i què podem fer els adults per promoure als xiquets aquests hàbits.
COM TREBALLEM LES 3 ERRES A CLASSE?
A la programació de l'escola, vam incloure un projecte educatiu per a conscienciar als xiquets de la importància que tenen les 3 Erres per al Medi Ambient.
1-RECICLAR:
El primer que vam fer a classe va ser contar un conte que comença amb una ciutat molt bruta i molt contaminada. Apareguen els diferents contenidors, explicant què pot menjar-se cadascú per tal que la ciutat estiga neta per tal d'ajudar a eliminar la contaminació van apareguent . Aquest conte el podeu trobar al racó de biblioteca de classe "Els cubis" o a la zona clic.
Si aneu a la zona clic, baix posa: instal·la'l a l'ordinador. Heu de donar-li i d'aquesta forma es guardarà al vostre ordinador.
Hi ha una fletxa a l'esquerra, si l'aneu donant van passant les imatges i el conte.
La mare de Fabiola, va mostrar molt d'interès amb aquest tema, ja que treballa en una deixalleria. Des fa temps, la seua empresa fa activitats per ensenyar als xiquets a què contenidor han de llançar qualsevol tipus d'objecte. Per això la vam convidar a classe per tal que ens parlara una miqueta del reciclatge: va contar als xiquets d'una forma molt pràctica que és. Així, els concepte va quedar molt clar:
-Reciclar:transformar un material que ja hem gastat, per a que torne a servir per a les mateixes coses o per a unes altres.
Vos deixe un vídeo que em va proporcionar d'activitats que fan a una deixalleria mòbil per als xiquets:
Activitat de reciclatge a l'escola: Després d'aprendre en quin contenidor hem de posar cada cosa, hem fet tres contenidors amb cartó i els hem pintat dels colors corresponents. D'aquesta forma, en lloc de tirar-ho tot a la brossa, tirarem cada material al contenidor corresponent.
2-REUTILITZAR: És utilitzar un objecte una altra vegada per a altres coses. En classe, hem fet activitats perquè els xiquets es donen compte que podem fer coses meravelloses amb objectes que moltes vegades pensem que ja no poder servir. Vos deixe algunes obres d'art que ja estan acabades, però vos espere el dia 1e de gener,divendres, a les 17:00h per veure l'exposició de les meravelles que han fet els xiquets!
3-REDUIR:
Moltes vegades usem molts recursos que no ens fan cap falta ni ens aporten qualitat de vida. Per exemple:
Buidar tota la cisterna del vàter per llançar un paper
Dutxar-nos amb més aigua de la necessària
Anar a comprar sense cabàs i emportar-nos-ho tot amb bosses de plàstic
Usar el paper només per una cara
Mantenir encesos llums i electrodomèstics innecessaris
A l'escola pensem que aquests hàbits es poden millorar i per això conscienciem als xiquets que tanquen l'aixeta quan es renten els dents, no és convenient deixar l'aigua córrer quan ens rentem les mans, etc. i fem molt èmfasi en això.
PER A TREBALLAR A CASA...
És un tema molt important ja que ens afecta a tots i és important que si volem que els xiquets reciclen, reutilitzen i redueixen, nosaltres, els adults, hem d'estar totalment convençuts de la importància que té i fer-ho davant dels xiquets, sabeu que els adults som els exemples!
És molt interessant i necessari que treballeu a casa aquest aspecte amb els xiquets!
Vos deixe un conte molt interessant,Les Tres Bessones i les Tres Erres, que encara no hem treballat a classe, però que treballarem, per si voleu contar-ho als xiquets. Vos el recomane! Podeu imprimir-ho directament de la pàgina o agafar-ho del racó de la biblioteca.
Hui tractarem el tema dels contes i els avantatges que proporcionen als xiquets.
Per la meua experiència com a mestra, puc dir-vos que llegir contes afavoreix el desenvolupament dels xiquets. Pensareu... "però si els nostres xiquets tenen 3 anys i encara no saben llegir". Teniu raó, però en aquestes edats és fonamental la lectura. Com? Els adults tenim la responsabilitat de llegir contes als xiquets i deixar-los que ells vegen els contes.
QUINS AVANTATGES TENEN ELS CONTES?
La lectura és un instrument fonamental per al desenvolupament integral dels xiquets:
-Enriqueixen el vocabulari
-Desenvolupen l'expressió oral
-Desenvolupen la comprensió lectora (amb tot el que això implica en la millora de la capacitat per a l'estudi en els següents anys)
-Obrin horitzons i es fomenta l'interès per determinades matèries
-Ocupen quantitat de temps d'oci en una activitat formativa
-Enriqueixen l'atenció
-Desenvolupen la imaginació
-Potencien els sentits
Com podreu veure, els contes tenen moltíssims avantatges per als xiquets i per això és molt important que llegiu contes als xiquets.
A vegades, em comenteu que teniu certs dubtes a l'hora de com es conta un conte.
Vos deixe ací un enllaç d'un wiki que vaig fer. Al wiki podeu trobar consells per a contar contes als xiquets (secció de contes), informació més detallada dels avantatges dels contes i moltíssims recursos que podeu treballar amb els xiquets:faules, rondalles, mites i contes tradicionals. El meu wiki és La màgia de les Paraules. Espere que el visiteu!
QUÈ FEM A L'ESCOLA PER A TREBALLAR LA LECTURA AMB ELS XIQUETS?
Tots els dies, en l'Assemblea jo conte un conte als xiquets, normalment relacionat amb la programació que vos vaig donar a començament de curs.
A vegades, demane a un xiquet que siga ell qui ens narre un conte. No saben llegir, però tenen una imaginació impressionant i són capaços de contar-nos un conte mirant les imatges. És una meravella! Us recomane que feu la prova a casa!
Vos deixe un vídeo amb una cançó que cantem a l'escola relacionada amb la lectura:
Com bé sabeu, a classe tenim el racó de la biblioteca. A vegades, deixe un temps per tal que els xiquets agafen els llibres i els vegen.També poden escollir un conte i portar-lo a casa durant una setmana. Si els xiquets agafen un llibre, apunteu en la llista què llibre és i qui se'l porta per favor. Més que res és per portar un control dels llibres :)
COM PODEU COL·LABORAR VOSALTRES?
He pensat fer una activitat molt interessant, però necessite la vostra col·laboració.
L'activitat consisteix en fer un "Llibre viatger". Nosaltres aquesta setmana a classe farem el suport del llibre i cada divendres, un xiquet o xiqueta es portarà el llibre a casa, ho farem mitjançant un sorteig. Com podeu col·laborar? Inventant-vos un conte amb els vostres fills! L'activitat consisteix en què escriviu el conte al llibre viatger i que feu il·lustracions del conte. Abans d'escriure el conte, m'agradaria que explicareu qui va a fer el conte i posareu una fotografia familiar.
Si el vostre xiquet/a es porta el llibre a casa el divendres, teniu tota eixa setmana per a fer el conte i portar-lo a l'escola. És important que el divendres de la següent setmana ja estiga a l'escola perquè un altre xiquet/a puga emportar-se'l.
Quan porteu el llibre a l'escola, llegirem el conte als xiquets en l'Assemblea i explicarem qui ha fet el conte. Els xiquets ens explicaran com han fet el conte!
A final de curs, vos faré una còpia perquè pugau tindre tots els contes. És una gran experiència per als xiquets!
Estic segura que fareu uns contes meravellosos!
Mireu les perxes, perquè el llibre viatger pot estar-vos esperant! Gràcies per la vostra col·laboració!
QUINS OBJECTIUS TÉ EL "LLIBRE VIATGER?
-Potenciar la relació família-escola implicant-vos en la realització d'una activitat que serà important per a tota la classe.
-Fer als xiquets protagonistes compartint un conte fet per la seua família i per ell amb els altres.
-Aprendre a escoltar i respectar els contes que han fet els companys.
-Aprendre a verbalitzar el procés de realització dels contes.
Estic segura de que aneu a fer uns contes meravellosos amb els vostres xiquets! Els esperem amb moltes ganes!
CONSELLS PER AFICIONAR ALS XIQUETS A LA LECTURA:
Hi ha un vídeo molt interessant amb consells molt pràctics per a vosaltres. Os recomane que el vegeu.
Hola a tots i totes! Hui vaig a parlar-vos una mica dels beneficis de fer exercici físic.
QUINS AVANTATGES TÉ FER EXERCICI FÍSIC?
L'exercici físic té molts avantatges per a tot el món, però principalment per als xiquets, ja que és mitjançant l'exercici s'exercita la ment, es desenvolupen habilitats psicomotrius, evitem la obesitat i millorem la salut dels xiquets. Si treballem amb ells la importància de fer exercici, és molt probable que mantinguen aquest hàbit durant la seua vida.
QUÈ ANEM A FER A L'ESCOLA PER A PROMOURE L'EXERCICI?
Com bé us vaig comentar al començament del curs en la reunió, tots els dilluns de 11:00h a 12:00h estem fent exercici amb els xiquets.
Cada setmana la dediquem a una temàtica: aquesta setmana anem a treballar la expressió corporal mitjançant jocs. Amb aquestes activitats ens divertirem molt i a més, els xiquets estaran fent exercici.
Com una hora és molt de temps, anirem fent exercicis de relaxació.
La setmana passada, Ana, la mare de Jusep, va vindre a fer una sessió de ioga amb els xiquets i va ser una meravella! Moltes gràcies per la teua col·laboració! Va ser una experiència molt bona!
Ací vos deixe un vídeo que he fet perquè vegau tot el que Ana va fer amb els xiquets i com ho vam passar!
La setmana que ve anem a fer jocs tradicionals com la rajola, el mocador i jocs de corda. Com ja sabeu, podeu vindre a l'escola a proposar jocs i a fer-los amb els xiquets.
Animeu-vos a participar. Els xiquets s'ho pasen genial amb la vostra visita i les vostres propostes!
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS:
El mestre de gimnàstica s'ha oferit per a fer activitats extraescolars: els dimecres de 17:00h a 19:00h donarà classes de bàsquet per als xiquets i els divendres a la mateixa hora, farà jocs tradicionals amb els xiquets. Si voleu que els xiquets vagen, comunicar-m'ho quan aneu a deixar els xiquets a l'escola i vos donaré una sol·licitud per tal que la ompliu. El preus de les activitats són 20 euros al mes. Són activitats molt variades i adequades a les edats dels xiquets. Vos las recomane!
QUÈ PODEU FER VOSALTRES?
Com haureu observat, hi ha moltes formes de fer exercici amb els xiquets. És interessant que a casa també proposeu activitats per a que els xiquets sàpiguen la importància que té fer exercici. Animeu-vos a eixir d'excursió amb els vostres fills a paratges naturals:a més de fer exercici mentre camineu, també és una bona forma de passar un dia en família.
Vos recomane alguns llocs per a anar amb els xiquets:
-La font de l'Algar: és un lloc per a anar en estiu, ja que hi es podeu banyar amb els xiquets en el riu. És molt bonic i podeu fer una excursió per tal de conèixer el lloc i a la mateixa vegada, estareu caminant i fent exercici.Vos deixe un plànol per si vos interessa anar i una fotografia perquè vegeu que no hi ha cap perill per a anar amb els xiquets.
-Pantà d'Elx: Supose que ja heu anat alguna vegada, però és una excursió molt interessant ja que podeu passar un dia familiar mentre camineu per la natura. Hi ha tauletes i barbacoes per a fer el menjar. És una excursió per a disfressar! A més, si pugeu per la carretera on estava Dragados, pujareu a un lloc que és meravellós. Hi ha escultures fetes per J. Ros de la història d'Elx, són precioses i podeu fer unes fotografies meravelloses. Hi ha que pujar caminant uns 10 minuts:teniu en compte que amb els xiquets serà una mica més, però si aneu parant a descansar, podran pujar perfectament.Vos deixe algunes fotografies que vaig fer quan vaig anar l'any passat.
Espere que tingau en compte la importància de l'exercici!! Si teniu qualsevol dubte, sabeu que podeu anar a parlar amb mi. Vos recorde el meu correu personal per si no podeu anar a l'escola (nataliamateu89@gmail.com). Un salut!
En aquesta entrada vos parlaré de l'alimentació dels xiquets i les activitats que estem fent a classe per a promoure hàbits saludables.
PER QUÉ TRACTAR AQUEST TEMA?
Promoure hàbits correctes d'alimentació és molt important ja que d'aquesta forma, els xiquets aniran adquirint actituds relacionades amb la bona alimentació i una nutrició variada, la qual cosa farà que evitem casos d'obesitat infantil i podrem previndre gran quantitat de infermetats.
Hi ha una pàgina en la qual podeu escoltar consells per a evitar la obesitat infantil i hàbits saludables d'alimentació. És molt interessant, aneu ací.
EL PALLASSET JUSEP:
Aquesta setmana a classe hem tractat aquest tema: en primer lloc, vaig contar als xiquets un conte d'un pallasset que no podia jugar al futbol, perquè l'havia eixit panxa perquè sempre menjava pizza, hamburgueses, creïlles fregides i sempre estava veient la televisió. La seua mare li recomana que menge fruita i verdura i que faça exercici per a posar-se molt molt fort. El pallasset li fa cas i per fi pot anar amb els seus amics a jugar al futbol! Què content es va posar!
EL RESPONSABLE DEL MENJADOR, QUI SERÀ?
A més, cada dia, triarem una papereta d'una caixa que tindrà el nom de tots els xiquets i a qui li toque, serà el responsable eixe dia del menjador.
Això ho anirem fent durant tot el curs, hui ha sigut el primer dia i el responsable ha sigut...Lluís!
¿COM HO FAREM?
Cada dia, en la Assemblea, farem el sorteig i recordaré al responsable les seues funcions:
1-Ajudar a la mestra a repartir els gots i l'esmorzar als companys
2-Ajudar a la mestra a netejar les taules
Una vegada recordem les funcions, posarem al responsable un colgant que portarà durant tot el dia i que haurà de cuidar i deixar al seu lloc abans d'anar-se a casa. Una vegada posem el colgant, cantarem una cançó:
Després d'un llarg dia
em pose a menjar
que ha aplegat l'hora
i tinc molta fam
Agafe el meu gotet
em pose al meu lloc
em serveixen el menjar
Què bo, què bo està!
(Amb el to de la cançó
Pin Pon)
A la porta del aula, hem posat un dibuix d'un cuiner, en el qual, cada dia posaré damunt de la cara del cuiner, la foto del xiquet responsable, per què tots sapigau quan el vostre xiquet és el responsable.
CUINERS DE PRIMERA:
Durant aquesta setmana estem realitzant a classe receptes saludables i atractives, ja que un bon mètode perquè els xiquets mengen fruita, verdura i aliments saludables és presentar els aliments de forma atractiva. Els xiquets s'ho han passat de meravella i s'ho han menjat tot!
Aquest cartell el vam posar el dijous a la porta de classe abans de fer la recepta i cada dia, posarem un cartell a la porta per informar-vos de les receptes que anem a fer.
Ací us deixe algunes fotos que hem anant fent de les receptes que vam fer el dijous i el divendres. Animeu-vos a ferles en casa amb ells! Si vos animeu, podeu traure fotografies a classe i les penjaré perquè la resta també s'anime! Segur que feu coses meravelloses!
El dijous, vam fer granotes fetes de croissants amb tonyina adornats amb olives (els ulls), lletuga i tomata cherry. El dimecres, com molts vau veure, vaig colgar a classe un cartell que anunciava el que anàvem a fer.
És una forma de que els xiquets mengen verdura i és molt fàcil per a fer-la amb ells, ja que és important que ells també participen.
Hui hem fet aquest gatet tan graciós, amb fruita. Jo he tallat el meló d'aigua en forma de gat i després he tallat la fruita en troçets. Els xiquets han fet els pinxos amb la fruita i per últim hem fet el nas del gat amb raïm. Ha sigut increïble com ha agradat l'activitat als xiquets. Estan fets uns cuiners de primera!
Recordeu que és molt important que la dieta siga variada en gustos i comestibles (carn, peix, verdures, ous) i també en la seua preparació (bullits, crus, etc.). Això farà que els xiquets s'acostumen a menjar de tot de xicotets i així pugan créixer sans i ben alimentats.
Vos deixe un vídeo que hem posat hui a classe. Parla d'alimentació i és una forma de que els xiquets coneguen els aliments i les seues funcions.
El dia 13 de gener, dijous, a les 17:00 h, farem a l'escola una escola per a pares on parlarem d'hàbits saludables per als xiquets, parlarem de la piràmide d'alimentació i farem tallers de cuina que després podreu fer a casa amb els xiquets. Os espere a tots! Serà vesprada una vesprada molt divertida!Vos deixe una fotografia de una recepta que farem el dijous.
Hola a tots i totes! Sóc Natalia, la mestra dels xiquets i xiquetes de la classe els pallassets de 3 anys. Benvinguts al blog i a l'escola "Un Món de Colors"!
Un any més, tinc la oportunitat de exercir com a mestra en aquesta escola i un any més he creat aquest blog amb la intencionalitat de comunicar-me amb vosaltres i compartir amb vosaltres informació que pense que pot ser interessant.
Com vaig dir en la reunió, estic oberta a les vostres propostes ja que considere que podeu aportar moltíssimes coses a l'escola.
En primer lloc,m'agradaria donar-vos algunes pautes i explicar-vos una mica la organització de la classe.
PAUTES DE FUNCIONAMENT DE LA CLASSE:
-Prefereix que entreu i replegueu als xiquets a la classe, ja que d'aquesta forma, podreu veure a classe tot el que hem fet i parlarem de com han estat els xiquets a classe. Per als xiquets és molt gratificant que els seus pares vegen els seus treballs i coneguen bé la seua classe.
-No hi ha cap problema si quan aneu a replegar als xiquets voleu contar-li un conte, jugar amb ells en la classe o veure els seus treballs. M'agradaria que vos sentireu còmodes a classe i amb tota la confiança del món. La classe també és vostra i si voleu participar en qualsevol activitat, no dubteu en fer-ho. Tots estarem encantats de tenir-vos a classe!
M'agradaria donar-vos algunes pautes del funcionament de la classe:
-Per a esmorçar no cal que porten res, ja que l´esmorç és proporcionat diariament a l'escola. Esmorçaràn cada dia una cosa diferent, perquè la dieta siga equilibrada:
Dilluns: Fruita variada
Dimarts: Entrepà amb companatge i suc
Dimecres: Iogurt i bescuits
Dijous: Fruita i suc
Divendres: Entrepà amb formatge
1. La roba que han de portar els xiquets i xiquetes ha de ser còmoda, ja que passen moltes hores al col·legi i és fonamental que estiguen agust. És preferible que elspantalons porten goma en lloc de botons, per la facilitat que proporcionarà als xiquets a l´hora d´anar al servici. En hivern, és millor que els xiquets porten jaqueta en lloc de portar molts jerseis, perquè així és més fàcil per a ells a l´hora de les entrades i eixides.
3. L'horari serà el següent:
08:55 h. a 9:00 h: Entrada dels xiquets i xiquetes (Hi ha que deixar-los en classe)
09:00 h. a 9:30 h: Assemblea
09:30 h. a 10: 30 h: Activitats de la programació
10:30 h. a 11:00 h: Esmorç
11:00 h.a 11:30 h: Pati
11:30 h. a 12:30 h: Activitats programació
12:30 h. a 15:00 h: Replegar als xiquets en classe (excepte els que es queden al menjador)
15:00 h. a 16:00 h: Activitats programació
16:00 h. a 16:40 h: Joc Lliure
16:40 h. a 17:00h: Higiene personal per a la eixida (es replegarà als xiquets en la classe)
* Els xiquets que es queden al menjador, de 12:30 h. a 13:30 h. dinaràn i desprès faran jocs amb les monitores i faran la sesta 1 hora. Hi ha que traure un llençol de casa o també es pot comprar al col·legi.
Si teniu qualsevol dubte, podeu vindre a parlar amb mi a les 17:00 h. qualsevol dia de la setmana. Un salut!